Oproepen

09/07/2014 - 20:40

Ben je muzikaal, creatief, sportief, ... ? We zoeken ouders die graag een ontspannende activiteit aanbieden aan een groepje kinderen, en dit tijdens de middagpauze. Zie je dus het zitten om met kinderen te zingen, dansen, breien, knutselen, muziek te maken, toneel te spelen, een kamp te sjorren, een voetbal- of basketmatch ... te spelen, of heb je een ander idee? Dat zouden de kinderen super vinden!

 

06/07/2014 - 10:52

Elk schooljaar kan je een studietoelage aanvragen voor je kinderen.

Een papieren aanvraagdossier kan je krijgen op het secretariaat. Als je de aanvraag elektronisch doet, gaat de verwerking sneller. Dit kan via www.studietoelagen.be. Ouders die het alleen kunnen, mogen dit doen op de computer in de kleine vergaderruimte.  Breng dan je elektronische identiteitskaart en de pincode mee. 

Opgelet!!  De aanvraag moet telkens ten laatste op 1 juni ingediend zijn!

01/02/2014 - 16:57

Een videorecorder, vernis, behangpapier, spullen voor de juwelenbak, deftige oude zetels voor de snoezelruimte, gezelschapspelen. Voor meer info en contact, zie hier.

16/09/2013 - 20:46

In de kleutergroepen zijn we steeds op zoek naar onderbroekjes en makkelijke broeken die als reservekledij kunnen dienen. In het lager kunnen we dan weer badpakjes en zwembroeken gebruiken. Zijn deze spullen jouw spruit(en) te klein? In het Trappenhuis zouden we er heel blij mee zijn!

Inhoud syndiceren